rekonditionering basic

Med en rekonditionering basic får du hela bilen totalt rengord. Kaross och motorutrymme tvättas grundligt med miljövänliga avfettningsmedel. . Vi gör en total genomgång av bilens invändiga utrymme med special anpassade verktyg och rengöringsmedel. Rutorna putsas ut och invändigt.

  Just nu: 2000 :-  Ord pris: 2500:-

 Har du fläckar på säten eller andra textilier kan du tilläggsboka en klädseltvätt. Pris: 750:-

rekonditionering premium

En rekonditionering premium innebär att vi åtgärdar bilen interiört och exteriört för att återställa bilen så nära nyskick som möjligt. Kaross och motorutrymme tvättas grundligt med miljövänliga avfettningsmedel. Lacken maskinpoleras i flera steg med polermedel som anpassas efter lackens skick för att få bort repor och återställa glansen. Därefter får bilen ett vax eller lackskydd som skyddar lacken. Vi gör en total genomgång av bilens invändiga utrymme med special anpassade verktyg och rengöringsmedel. Rutorna putsas ut och invändigt.

  Just nu: 4000:- Ord pris: 4500:-

Har du fläckar på säten eller andra textilier kan du tilläggsboka en klädseltvätt. Pris 750:-

klädseltvätt

Klädseltvätt kan behövas när bilens säten blivit smutsiga, något har spillts ut eller om en luktkälla behöver tas bort. Vid en klädseltvätt används hetvatten i kombination med en smutslösande kemikalie. Vi använder en speciell tvättmaskin som sprutar kemvätska samtidigt som den suger upp det smutsiga vattnet. Detta ger textilen en genomsköljning så att smutsen försvinner. Efter tvätten torkas klädseln med hjälp av en avfuktare över natten.

Pris: 750:-

lukt sanering

Genom en ozonbehandling kan man avlägsna dåliga lukter som bl a röklukt, matspill eller
mögel. Ozon aggregatet  oxiderar på ett effektivt sätt bort främmande luktämnen samt 
bakterier och virus. I de allra flesta fall blir slutprodukterna enbart koldioxid och vatten.
ozonbehandlingen görs efter att luktkällan är helt borttagen och sanerad genom nödvändig rengöring. En sanering kan i många fall vara ett omfattande arbete. Då kan det vara lämpligt att kontakta sitt försäkringbolag innan. Vi samarbetar med dom flesta försäkringsbolag.

Pris: enligt offert.